
Κύπρος: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο αεροπειρατής
Ενώπιον του δικαστηρίου της Λάρνακας οδηγείται σήμερα, Τετάρτη, ο δράστης της αεροπειρατείας που σημειώθηκε χθες σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλεξάνδρεια προς το Κάιρο, αλλά προσγειώθηκε στην Κύπρο.
Ενώπιον του δικαστηρίου της Λάρνακας οδηγείται σήμερα, Τετάρτη, ο δράστης της αεροπειρατείας που σημειώθηκε χθες σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλεξάνδρεια προς το Κάιρο, αλλά προσγειώθηκε στην Κύπρο.
Όπως μετέδωσε το MEGA Κύπρου, πρόκειται για έναν 59χρονο πρώην αξιωματικό του αιγυπτιακού στρατού και στην επιστολή που ζήτησε να διαβαστεί από την κύπρια πρώην σύζυγό του περιλαμβάνονταν αιτήματα που αφορούσαν τη δύσκολη κατάσταση στην Αίγυπτο, ενώ ζητούσε επίσης την απελευθέρωση 63 γυναικών που κρατούνται στο Κάιρο.
Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι είναι μια ασταθής προσωπικότητα, που κατάφερε, ωστόσο, με θήκες κινητών αντί εκρηκτικών στη ζώνη του φορούσε, να προχωρήσει σε αεροπειρατεία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μετά τη σύλληψη του χθες το μεσημέρι, ο αεροπειρατής ανακρίθηκε και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε αστυνομικά κρατητήρια στη Λευκωσία όπου κρατείται.
Φως στα κίνητρα του δράστη αναμένεται από την κατάθεση που θα δώσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο Γιάννης ο Φονιάς» που έγραψαν ο Γκάτσος και ο Χατζιδάκις το 1976
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις
- Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ νέα μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή», του είπε
- ΕΠΟ: Η μέρα της αλήθειας για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Το ΕΣΥ κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς στη Λέρο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση



