Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
ΙΣΑ: Το υπουργείο έχει άγνοια των προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας
Για προχειρότητα και άγνοια κατηγορεί το υπουργείο Υγείας ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή τις εξαγγελθείσες προσλήψεις προσωπικού για τη μείωση της αναμονής των ογκολογικών ασθενών για ακτινοθεραπεία στα δημόσια νοσοκομεία. Οι γιατροί κάνουν λόγο για προσλήψεις σε νοσοκομεία που δεν διαθέτουν Ακτινοθεραπευτικά Τμήματα.
Για προχειρότητα και άγνοια κατηγορεί το υπουργείο Υγείας ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή τις εξαγγελθείσες προσλήψεις προσωπικού για τη μείωση της αναμονής των ογκολογικών ασθενών για ακτινοθεραπεία στα δημόσια νοσοκομεία. Οι γιατροί κάνουν λόγο για προσλήψεις σε νοσοκομεία που δεν διαθέτουν Ακτινοθεραπευτικά Τμήματα.
Συγκεκριμένα, ο ΙΣΑ κατηγορεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι ανακοίνωσε προσλήψεις ακτινοφυσικών και γιατρών ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας, σε νοσοκομεία της Αττικής που δεν διαθέτουν Ακτινοθεραπευτικά Τμήματα, ενώ δεν γίνεται αναφορά στα νοσοκομεία της περιφέρειας.
«Για άλλη μια φορά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, δείχνει προκλητική άγνοια των σοβαρών προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας. Ο ΙΣΑ έχει τονίσει τις σοβαρές ευθύνες που έχει για κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι η επιδημία της γρίπης που βρήκε φέτος αθωράκιστη τη χώρα και η έλλειψη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που κοστίζει καθημερινά ανθρώπινες ζωές», τονίζει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.
Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του καλεί το υπουργείο Υγείας να ασχοληθεί με σοβαρότητα με τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας «και να σταματήσει να παραπλανά την κοινή γνώμη με κινήσεις εντυπωσιασμού που στερούνται ουσίας» όπως επισημαίνει.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου