Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Οι περιορισμοί στην επικοινωνία ομάδων-πιλότων δεν εγείρουν θέματα ασφαλείας σύμφωνα με τη FIA

F1: Οι περιορισμοί στην επικοινωνία ομάδων-πιλότων δεν εγείρουν θέματα ασφαλείας σύμφωνα με τη FIA

Την απόφαση της FIA να αυστηροποιήσει τους περιορισμούς στην επικοινωνία των ομάδων με τους πιλότους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα υπερασπίστηκε ο C. Whiting, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα ασφάλειας.

Υπέρμαχος του περιορισμού της επικοινωνίας των ομάδων με τους πιλότους της F1 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δηλώνει ο αγωνιστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ξεκαθαρίζοντας πως η εφαρμογή των νέων κανονισμών δεν εγείρει καμία ανησυχία για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.

«Πληροφορίες που σχετίζονται με την ασφάλεια μπορούν να εμφανιστούν στον τιμόνι, συνεπώς θα πρέπει να σιγουρευτούν πως προβάλουν τα σωστά δεδομένα».

«Είναι ένα ζήτημα διαχείρισης που καλούνται να αντιμετωπίσει η ομάδα και ο πιλότος χωρίς τη συμβολή της ασύρματης επικοινωνίας».

«Έχω την αίσθηση πως έχουμε πετύχει τη σωστή ισορροπία», δήλωσε ο Βρετανός υπενθυμίζοντας πως στην περίπτωση διακοπής του αγώνα στη Μελβούρνη, μετά το ατύχημα του F. Alonso, όλα κύλησαν ομαλά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν ωστόσο και οι δηλώσεις του N. Rosberg. O Γερμανός πιλότος της Mercedes AMG Petronas βλέπει με θετικό μάτι την απαγόρευση επικοινωνίας ανάμεσα σε ομάδες και πιλότους.

«Πραγματικά με αυτόν τον τρόπο μάς αναλογεί μεγαλύτερη ευθύνη. Είναι μια καλή πρόκληση, μια απαιτητική πρόκληση. Το σημαντικότερο είναι πως οι θεατές θεωρούν πως αποτελεί μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση».

«Νομίζω πως είναι κάτι που επιθυμούσαν καθώς θεωρούσαν ότι όλες αυτές οι οδηγίες από τον ασύρματο ήταν ενοχλητικές, συνεπώς αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη», δήλωσε ο N. Rosberg o οποίος ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κόβοντας πρώτο το νήμα του εναρκτήριου grand prix της φετινής σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024