Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα (21/3) στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας notioanatolika.gr. Αθλητής του συλλόγου, ο οποίος δεν κατονομάζεται, επιτέθηκε και χτύπησε τον προπονητή του, Βασίλη Ξεροβάσιλα, με τον οποίο είχε προσωπική διαφωνία, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τον είχε αποπέμψει από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα. Έπειτα από έντονη ο αντιδικία και συμπλοκή των δύο ανδρών, ο αθλητής έβγαλε πιστόλι απειλώντας τον προπονητή του.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας notioanatolika.gr. Αθλητής του συλλόγου, ο οποίος δεν κατονομάζεται, επιτέθηκε και χτύπησε τον προπονητή του (Βασίλης Ξεροβάσιλας), με τον οποίο είχε προσωπική διαφωνία, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τον είχε αποπέμψει από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο παίκτης εμφανίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα, και ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από το μέτρο, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και έπρεπε να παρέμβουν οι παρευρισκόμενοι για να τους χωρίσουν.

Η διένεξη είχε όμως και συνέχεια, αφού, τη στιγμή που όλοι θεώρησαν ότι το επεισόδιο είχε ξεθυμάνει, ο αθλητής έβγαλε πιστόλι απειλώντας τον Έλληνα τεχνικό! Στη θέα του όπλου επικράτησε πανικός, πολλοί τρομοκρατήθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι έπεσαν πάνω στον «θερμόαιμο» και τον αφόπλισαν!

Το περιστατικό ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και την υποβολή μήνυσης του προπονητή στον αθλητή, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιβεβαιώνει το περιστατικό, σημειώνοντας ότι έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς για να τους καθησυχάσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024