Νέα μπλεξίματα για τον πατέρα του Αρτούρο Βιδάλ, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Χιλής. Ο 54χρονος Εράσμο, πατέρας του Χιλιανού σταρ της Μπάγερν Μονάχου, συνελήφθη στο Σαντιάγο, υπό την επήρεια αλκοόλ, με την κατηγορία της διατάραξη της κοινής ησυχίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ περιφερόταν μεθυσμένος και απειλούσε περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Τον περασμένο Ιούλιο η αστυνομία της Λα Βικτόρια είχε συλλάβει τον πατέρα Βιδάλ, λόγω κατοχής κοκαΐνης και μαχαιριών.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς υποσχέσθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στον «τελικό» του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου.
Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ζέλσον Μάρτινς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League
Η Ιωάννα Καρέλια είναι η πρώτη ιδιώτης που συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Λος Άντζελες» στηρίζοντας πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.