Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Κουμουτσάκος: Καταθέτω αγωγή και μήνυση κατά της Γεροβασίλη

Την κατάθεση αγωγής κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ανακοίνωσε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Νωρίτερα, είχε εξαπολύσει τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής εκπροσώπου με αφορμή ανακοίνωση της τελευταίας που ζητά «εξηγήσεις» για δημοσίευμα που θέλει τον κατηγορούμενο για την υπόθεση εκβιασμών να είχε τηλεφωνικές επαφές με τον βουλευτή της ΝΔ. «Πυρά» από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Την κατάθεση αγωγής κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ανακοίνωσε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Νωρίτερα, είχε εξαπολύσει τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής εκπροσώπου με αφορμή ανακοίνωση της τελευταίας που ζητά «εξηγήσεις» για δημοσίευμα που θέλει τον κατηγορούμενο για την υπόθεση εκβιασμών να είχε τηλεφωνικές επαφές με τον βουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρεται σε «γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων (η οποία) αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης».

Ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – εκπροσώπου Τύπου πολιτικού κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο».

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις» σημειώνει.

«Ο πανικός της κατάρρευσής τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία» τονίζει και προσθέτει: «Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

Μετά την ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «συστήνει» στον βουλευτή της ΝΔ «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσσά και Μαυρίκο».

«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν» καταλήγει.

Ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε: «Επιμένουν οι «γκεμπελίσκοι» να με συνδέουν με τιμολόγια. Η αγωγή θα συνοδευθεί και με μήνυση».

Νωρίτερα, η κ. Γεροβασίλη είχε ζητήσει «ξεκάθαρες απαντήσεις» από τον κ. Κουμουτσάκο και τη ΝΔ «για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού». «Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για τη δυσώδη αυτή υπόθεση» σημείωνε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Έθνος της Κυριακής» αναφέρεται σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς που κατηγορείται για την υπόθεση εκβιασμών σε βάρος της ΕΥΔΑΠ με τον κ. Κουμουτσάκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024