«Άρωμα γυναίκας»: Ο Μπαράκ Ομπάμα δεινός χορευτής τάνγκο
Ο Μπαράκ Ομπάμα ξέρει και τάνγκο. Τουλάχιστον προσπαθεί. Αυτό φάνηκε στην διάρκεια του επίσημου δείπνου που παραχώρησε προς τιμήν του ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι. Ο αμερικανός ηγέτης σηκώθηκε και χόρεψε με μια σαφώς έμπειρη ντάμα έναν αληθινό ύμνο, που ακούγεται και στην ταινία Άρωμα Γυναίκας.
Ο Μπαράκ Ομπάμα ξέρει και τάνγκο. Τουλάχιστον προσπαθεί. Αυτό φάνηκε στην διάρκεια του επίσημου δείπνου που παραχώρησε προς τιμήν του ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι.
Ο αμερικανός ηγέτης σηκώθηκε και χόρεψε με μια σαφώς έμπειρη ντάμα έναν αληθινό ύμνο, που ακούγεται και στην ταινία Άρωμα Γυναίκας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής