Κλείνουν μετά τις επιθέσεις τα πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου
Στη σκιά των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, τα δύο πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου σταμάτησαν προληπτικά τη λειτουργία τους.
Στη σκιά των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, τα δύο πυρηνικά εργοστάσια του Βελγίου σταμάτησαν προληπτικά τη λειτουργία τους.
Όπως δήλωσε στο Politico εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας Electrabel, οι δύο σταθμοί, ένας στο Ντόελ με τέσσερις αντιδραστήρες και ένας στο Τιχάνζ με τρεις, έχουν κλείσει προληπτικά, και τα οχήματα που εισέρχονται ή εξέρχονται υποβάλλονται σε «συστηματικό έλεγχο».
Οι εργαζόμενοι των οποίων η παρουσία δεν κρίνεται απαραίτητη απομακρύνονται από τα δύο εργοστάσια, είπε η εκπρόσωπος.
Πρόσθεσε ότι και στους δύο σταθμούς υπήρχαν αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις ήδη από το Σαββατοκύριακο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442