Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, που παλεύει για την παραμονή του στην Α1, προχώρησε στην ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του με την απόκτηση του Κόρεϊ Γουέμπστερ. Ο 27χρονος Νεοζηλανδός γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της χώρας του με την φανέλα των Σκάισιτι Μπρέικερς έχοντας μέσο όρο 19,57 πόντους, 2,18 ριμπάουντ και 2,32 ασίστ. Ο Γουέμπστερ, ο οποίος έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Νέας Ζηλανδίας, αναμένεται αύριο στην χώρα μας.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.