Κλιμάκιο της FIFA έρχεται στην Αθήνα για τη διακοπή Κυπέλλου
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη FIFA να πιέζει προς την κατεύθυνση της επανέναρξής του, καθώς η διοργάνωση έχει ματαιωθεί με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας αναμένεται στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το θέμα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της FIFA την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη FIFA να πιέζει προς την κατεύθυνση της επανέναρξής του, καθώς η διοργάνωση έχει ματαιωθεί με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.
Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας αναμένεται στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το θέμα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της FIFA την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Το ίδιο κλιμάκιο πρόκειται να συναντηθεί και με τον κ. Κοντονή, προκειμένου να μάθουν τους λόγους που υπαγόρευσαν την απόφασή του, αλλά και να προειδοποιήσουν για τις συνέπειες, αν δεν αρθεί η απόφαση.
Το θέμα, μάλιστα, συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή του σώματος που κυβερνά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, στη Ζυρίχη, η οποία ήταν η πρώτη που προήδρευσε ο νέος πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)