Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφοδρή σύγκρουση των μονοθέσιων Αλόνσο-Γκουτιέρες

Σφοδρή σύγκρουση των μονοθέσιων Αλόνσο-Γκουτιέρες

Η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα μονοθέσια των των Φερνάντο Αλόνσο και Εστέμπαν Γκουτιέρες, σημάδεψαν το Grand Prix της Μελβούρνης, χωρίς ετυχώς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα μονοθέσια των των Φερνάντο Αλόνσο και Εστέμπαν Γκουτιέρες, σημάδεψαν το Grand Prix της Μελβούρνης, χωρίς ετυχώς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Όλα έγιναν στον 18ο γύρο όταν ο Φερνάντο Αλόνσο επιχείρησε να προσπεράσει τον Εστέμπαν Γκουτιέρες, αλλά το πρόωρο φρενάρισμα του τελευταίου είχε σαν αποτέλεσμα η McLaren του πρώτου να συγκρουστεί με το πίσω μέρος της Haas.

Το μονοθέσιο του Ισπανού πιλότου σηκώθηκε στον αέρα και κατέληξε με ταχύτητα στις μπαριέρες, ενώ αυτό του Μεξικανού καταστράφηκε.

Ευτυχώς και οι δύο οδηγοί βγήκαν σώοι από τα συντρίμμια, με τον Αλόνσο να κουτσαίνει αρχικά, αλλά στη συνέχεια να κάνει νόημα πως όλα είναι καλά.

Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της πίστας, για προληπτικούς λόγους και-φυσικά-ο αγώνας τελείωσε πρόωρα για αυτούς, ενώ η κόκκινη σημαία οδήγησε σε μεγάλη διακοπή τον αγώνα.

«Είμαστε τυχεροί που είμαστε καλά και οι δύο», δήλωσε φανερά ταραγμένος και συνάμα ανακουφισμένος, ο Αλόνσο στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι είμαστε ζωντανοί, οφείλεται στην ασφάλεια αυτών των αυτοκινήτων. Ηταν μία συγκλονιστική στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και στέκομαι μπροστά σας. Είμαι ευγνώμων στην FIA, γιατί τα μέτρα ασφαλείας που τηρεί και επιβάλει, είναι ο λόγος που είμαι ζωντανός».

Από την πλευρά του, με ανάλογα συναισθήματα, ο Γκουτιέρες τόνισε: «Φοβήθηκα πολύ. Βγήκα από το αυτοκίνητο μου το ταχύτερο δυνατό κι έτρεξα προς το μέρος του. Μιλήσαμε πολύ. Ειμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι και οι δύο. Πρέπει να δω το βίντεο για να καταλάβω καλύτερα τι συνέβη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024