Ειδομένη: Δεκατρείς πρόσφυγες «ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ»
Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, με τραύματα από ξυλοδαρμό, φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη. Όπως είπαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη.
Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, με τραύματα από ξυλοδαρμό, φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη.
Όπως είπαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη, εξήγησε ο Γιόχαν Χάνγκενσεν από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Τρεις από τους τραυματίες, οι οποίοι προσήλθαν στο ιατρείο που βρίσκεται εντός του καταυλισμού της Ειδομένης, διακομίστηκαν -σύμφωνα με τον ίδιο- στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
