Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με επενδύσεις θα έρθει ανάπτυξη, δηλώνει ο Κυρ.Μητσοτάκης

Με επενδύσεις θα έρθει ανάπτυξη, δηλώνει ο Κυρ.Μητσοτάκης

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να ακούσει από κοντά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες. Η χώρα χρειάζεται επενδύσεις που θα φέρουν απασχόληση και ανάπτυξημ, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ακούσει από κοντά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες

Το πρωί επισκέφθηκε εταιρία logistics, σε μια περιοχή που αποτελεί το βασικό διαμετακομιστικό κέντρο της Αττικής και αμέσως μετά δήλωσε:

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της Δυτικής Αττικής, μια περιοχή, η οποία, δυστυχώς, βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

» Πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν, πρωτίστως, τους ανέργους, τους πραγματικά αδικημένους, από την πολιτική που σήμερα, ακολουθεί η κυβέρνηση.

» Η περιοχή του Ασπροπύργου έχει πολύ σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

» Και, βέβαια, η μεγάλη διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή. Θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης.

» Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο παρά ποτέ. Αυτό χρειάζεται η Δυτική Αττική. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθεί να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024