Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Μυστακίδης υποδέχεται στη σκηνή γνωστούς καλλιτέχνες

Ο Δημήτρης Μυστακίδης υποδέχεται στη σκηνή γνωστούς καλλιτέχνες

...

Την Παρασκευή 1η Απριλίου ο Δημήτρης Μυστακίδης ολοκληρώνει τον κύκλο των χειμωνιάτικων εμφανίσεων του στο Γυάλινο – UpStage και προσκαλεί επί σκηνής γνωστούς φίλους του καλλιτέχνες, να παίξουν «εσπεράντο».

Τη βραδιά της Παρασκευής 1/04 το κοινό θα απολαύσει το μουσικό και ερμηνευτή συντροφιά με τους: Δήμητρα Γαλάνη, Ματούλα Ζαμάνη, Χρήστο Θηβαίο, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, ξεδιπλώνει όλη του τη δεξιοτεχνία πάνω στη λαϊκή κιθάρα και ερμηνεύει κορυφαία ρεμπέτικα τραγούδια από όλο το φάσμα της ιστορίας του αστικού λαϊκού τραγουδιού.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης είναι γνωστός από τις συνεργασίες του, ως κιθαρίστας, στις μπάντες του Νίκου Παπάζογλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά έχει και άλλη μία ιδιότητα, αυτή του δασκάλου. Από το 2001 είναι καθηγητής στο τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου, όπου διδάσκει λαϊκή κιθάρα, λαούτο και σύνολα, ενώ από το 2014 διδάσκει το μεταπτυχιακό τμήμα της Σχολής Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στο φινάλε των φετινών εμφανίσεων του στο Γυάλινο θα παρουσιάσει ένα ρεπερτόριο από σπουδαία ρεμπέτικα τραγούδια, τραγούδια του μεταρεμπέτικου, του αρχοντορεμπέτικου, του λαϊκού μας τραγουδιού, των Περιστέρη, Τούντα, Σκαρβέλη, Βαμβακάρη, Χιώτη, Μητσάκη, Ρούκουνα, Ριτσιάρδη, Νταλγκά κ.ά.

Ο ίδιος σχολιάζει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο in.gr σχετικά με την επιλογή των τραγουδιών που παρουσιάζονται: «Θα κάνουμε μια διαδρομή μέσα σε όλες τις σημαντικές περιόδους του ρεμπέτικου. Όλα τα τραγούδια εξυπηρετούν την ροή του προγράμματος αλλά και την ανάδειξη των τεχνικών αλλά και αισθητικών ιδιαιτεροτήτων της λαϊκής κιθάρας. Σαφώς δίνω περισσότερο βάρος στα κομμάτια του ρεπερτορίου που έχω ηχογραφήσει στους δύο «κιθαριστικούς» δίσκους που έχω εκδώσει. Τα 16 ρεμπέτικα με κιθάρα» και το Εσπεράντο».

Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
12 ευρώ με ποτό στο bar
15 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – UpStage, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

entertainment.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024