Κατά παραίτησης Μουζάλα το Ποτάμι: «Εθνοκάπηλοι συμμαζευτείτε»
Βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, αλλά και της ΝΔ εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή το αίτημα για παραίτηση του αν. υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. «Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα» τονίζεται στην ανακοίνωση. Από την επίσημη θέση του κόμματος, διαφοροποιήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης.
Βολές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, αλλά και της ΝΔ εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή το αίτημα για παραίτηση του αν. υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σχετικά με την αναφορά του σε «Μακεδονία» αντί ΠΓΔΜ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς.
»Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα».
Από την επίσημη θέση του κόμματος διαφοροποιήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης. Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «ένα λάθος τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να λυθεί, παρά μόνο με την παραίτηση του υπουργού».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων