Ο Κόντε ενημέρωσε την ομοσπονδία του για τη συμφωνία με την Τσέλσι
Ο Αντόνιο Κόντε έχει δώσει τα χέρια με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και από το καλοκαίρι θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, Τρίτη, ο ιταλικός Τύπος, ο οποίος στα σχετικά της δημοσιεύματα αναφέρει πως ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρώσο μεγιστάνα, με τις ετήσιες αποδοχές του να φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ, τις τετραπλάσιες από αυτές που λαμβάνει τώρα στην εθνική ομάδα.
Ο Αντόνιο Κόντε έχει δώσει τα χέρια με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και από το καλοκαίρι θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι.
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, Τρίτη, ο ιταλικός Τύπος, ο οποίος στα σχετικά της δημοσιεύματα αναφέρει πως ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρώσο μεγιστάνα, με τις ετήσιες αποδοχές του να φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ, τις τετραπλάσιες από αυτές που λαμβάνει τώρα στην εθνική ομάδα.
Ο Κόντε, ο οποίος έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα με τη Γιουβέντους, καθώς έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ιταλία, αναζητά μία νέα πρόκληση, και η Τσέλσι φέρεται ως η ιδανική για να του την προσφέρει.
Μάλιστα ο Κόντε, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την ιταλική ομοσπονδία για τη συμφωνία του με την ομάδα του Λονδίνου.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.