Ο Αντι Μάρεϊ υπέστη ήττα σοκ στον 3ο γύρο του Ιντιαν Γουέλς στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά. Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις νίκησε τον Βρετανό, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, και έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Ο 25χρονος Αργεντινός, Νο 53 στον κόσμο, επιβλήθηκε του Μάρεϊ με 6-4, 4-6 και 7-6 (3) σε 2 ώρες και 46 λεπτά μιας συναρπαστικής αναμέτρησης. Ο Ντελμπόνις προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε 4ο γύρο Masters διοργάνωσης.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις