Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από 33χρονο δύο ανήλικα

Αλεξανδρούπολη: Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από 33χρονο δύο ανήλικα

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο ένα αγοράκι 5 ετών που ξυλοκοπήθηκε βίαια από έναν 33χρονο, φίλο της 28χρονης μητέρας του, στην Αλεξανδρούπολη. Ο δράστης, με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο και στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να τον χτυπά με ένα σκουπόξυλο. Όπως προέκυψε, είχε χτυπήσει και τον τρίχρονο γιο της 28χρονης, και τη σύντροφό του.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα αγοράκι 5 ετών που ξυλοκοπήθηκε βίαια από έναν 33χρονο, φίλο της μητέρας του, στην Αλεξανδρούπολη.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο 33χρονος, που έχει πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο, τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ένα σκουπόξυλο, παρουσία της μητέρας του παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Εντός της ημέρας είναι πιθανή η διακομιδή του στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη.

Η αδικαιολόγητη βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα. «Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον 5χρονο.

Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ενώ κρυβόταν σε κρύπτη στο πατρικό του και κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουλάχιστον κατά το τελευταίο πενθήμερο, χτυπούσε τόσο τον πεντάχρονο, όσο και τον τρίχρονο αδερφό του αγοριού, που βρέθηκε χτυπημένος στο σπίτι των γονιών του δράστη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται, ενώ είχε χτυπήσει και την 28χρονη μητέρα τους.

Σε βάρος του 33χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Τόσο η 28χρονη, όσο και οι γονείς του 33χρονου, ηλίκίας 65 και 59 ετών, συνελήφθησαν, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Όλοι τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024