Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνούα του Τορίνο (4-9/7).
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η ΕΟΚ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει δύο φόρες την Τουρκία, με τον πρώτο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 23/6 στο ΟΑΚΑ και τον δεύτερο στις 26/6 στην Κωνσταντινούπολη. Το τρίτο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας θα είναι απέναντι στην Σερβία, στο Βελιγράδι, στις 28/6.
Υπενθυμίζεται πως η Εθνική ανδρών στο Προολυμπιακό Τουρνούα του Τορίνο θα αντιμετωπίσει το Ιράν (4/7) και το Μεξικό (6/7). Στις 8/7 θα διεξαχθούν τα χιαστί παιχνίδια με τις ομάδες του Β΄ ομίλου (Τυνησία, Κροατία, Ιταλία) και στις 9/7 ο τελικός.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.