Προσφυγικό και ενεργειακά στην επικοινωνία Τσίπρα-Πούτιν
Οι περιφερειακές εξελίξεις, το προσφυγικό, οι οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Οι περιφερειακές εξελίξεις, το προσφυγικό, οι οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ειδικότερα, αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο συριακό και το προσφυγικό.
Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το αφιερωματικό έτος Ελλάδας – Ρωσίας, και τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται για την ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς επίσης και οι οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας.
Ο πρωθυπουργός συναντάται με τον τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής αρμόδιο για θέματα Ενέργειας, Μάρος Σέφκοβιτς.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων