Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου που μετέφερε παρανόμως πρόσφυγες
Αυξάνονται τα κρούσματα με οδηγούς που εκμεταλλεύονται την απελπιστική κατάσταση των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά και αναλαμβάνουν να οργανώσουν μεταφορές στην Ειδομένη.
Αυξάνονται τα κρούσματα με οδηγούς που εκμεταλλεύονται την απελπιστική κατάσταση των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά και αναλαμβάνουν να οργανώσουν μεταφορές στην Ειδομένη.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, κατελήφθη την Τρίτη το βράδυ στον Πειραιά, ένας 46χρονος οδηγός Δ.Χ. λεωφορείου, να μεταφέρει σαράντα πέντε μετανάστες υπηκόους Συρίας, διοργανώνοντας ο ίδιος μεταφορά αλλοδαπών επιβατών στην Ειδομένη, χωρίς να διαθέτει άδεια γενικού τουρισμού για να διοργανώνει τουριστικές και έκτακτες μεταφορές.
Ο 46χρονος συνελήφθη και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, για υποκλοπή μεταφορικού έργου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη



