Αποχή από τις δημοπρασίες αποφάσισαν οι Εργοληπτικές Οργανώσεις
Να απέχουν από τις δημοπρασίες δημοσίων έργων από αύριο, Τρίτη, έως τις 15 Μαρτίου αποφάσισαν οι εργοληπτικές οργανώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Να απέχουν από τις δημοπρασίες δημοσίων έργων από αύριο, Τρίτη, έως τις 15 Μαρτίου αποφάσισαν οι εργοληπτικές οργανώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, «σύσσωμες οι Πανελλήνιες Εργοληπτικές Οργανώσεις που αντιπροσωπεύουν το σύνολο του εργοληπτικού κόσμου της χώρας, στηρίζουν τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το ασφαλιστικό και εκφράζουν την έντονη αντίθεση τους στο προωθούμενο νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει εξοντωτικές επιβαρύνσεις στις ασφαλιστικές εισφορές των μηχανικών, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά των εταιριών μελών τους ή αυτοαπασχολούνται», επισημαίνοντας ότι «οι επιβαρύνσεις αυτές ουσιαστικά απειλούν τη δυνατότητα επιβίωσης των μηχανικών και κατ’ επέκτασιν των εργοληπτικών εταιρειών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;


