Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Κέρδισε και τα δύο βραβεία της 24ης αγωνιστικής ο Βάργκας
Ο Ρόναλντ Βάργκας κέρδισε και τα δύο βραβεία για την 24η αγωνιστική της Super League λόγω της απόδοσης του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ενώ το τέρμα του που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο ντέρμπι, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής.
Ο Ρόναλντ Βάργκας κέρδισε και τα δύο βραβεία για την 24η αγωνιστική της Super League λόγω της απόδοσης του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ενώ το τέρμα του που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο ντέρμπι, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!