Φεύγει από την Έβερτον ο Χάουαρντ, πάει στο MLS
Το καλοκαίρι ο Τιμ Χάουαρντ θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Αμερικανός τερματοφύλακας αποφάσισε να φύγει από την Premier League και την Εβερτον, για να κλείσει την καριέρα του στο MLS και τους Κολοράντο Ράπιντς.
Το καλοκαίρι ο Τιμ Χάουαρντ θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Αμερικανός τερματοφύλακας αποφάσισε να φύγει από την Premier League και την Εβερτον, για να κλείσει την καριέρα του στο MLS και τους Κολοράντο Ράπιντς.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο 37χρονος διεθνής γκολκίπερ, έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας στο «Γκούντισον Παρκ», συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Κολοράντο, με ετήσιες απολαβές δύο εκατ. δολάρια.
Ο Χάουαρντ, που συμμετείχε με την εθνική των ΗΠΑ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, πήγε στην Εβερτον τον Ιούνιο του 2006 προερχόμενος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία το 2004 κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442