Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το σπίτι για τις διακοπές στο Παρίσι διέθετε πισίνα, κήπο και... ένα πτώμα

Το σπίτι για τις διακοπές στο Παρίσι διέθετε πισίνα, κήπο και… ένα πτώμα

Μία πανέμορφη, γραφική κατοικία του 19ου αιώνα στα νότια προάστια του Παρισιού είχαν νοικιάσει μέσω Διαδικτύου μερικοί φίλοι για ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο. Το σπίτι είχε ό,τι υποσχόταν η αγγελία -δύο ορόφους, κήπο, πισίνα και χώρο για τρέξιμο- αλλά και κάτι παραπάνω: Μία γυναικεία σορό σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης...

Μία πανέμορφη, γραφική κατοικία του 19ου αιώνα στα νότια προάστια του Παρισιού είχαν νοικιάσει μέσω Διαδικτύου μερικοί φίλοι για ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο. Το σπίτι είχε ό,τι υποσχόταν η αγγελία -δύο ορόφους, κήπο, πισίνα και χώρο για τρέξιμο- αλλά και κάτι παραπάνω: Μία γυναικεία σορό σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Parisien, που επικαλείται ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας, η σορός ανακαλύφθηκε την Κυριακή στην άκρη του κήπου σπιτιού στο Παλεζό. Εκεί που τελείωνε ο κήπος, ξεκινούσε έκταση πρασίνου.

Η γυναικεία σορός, αναφέρεται, ήταν ντυμένη αλλά δεν φορούσε παπούτσια. Φορούσε ένα δαχτυλίδι με «μεγάλη πέτρα», όμως δεν βρέθηκαν πάνω της έγγραφα που να δείχνουν την ταυτότητά της.

Η σορός βρέθηκε σε χαμηλή τρύπα στο έδαφος, καλυμμένη με κλαδιά -η αναγνώρισή της είναι δύσκολη λόγω της προχωρημένης σήψης.

Η αστυνομία υποψιάζεται τέλεση εγκλήματος και έχει ξεκινήσει έρευνα. Ήδη κλήθηκε για ανάκριση ο κάτοχος του ακινήτου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024