Ο Ν.Παππάς προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον «αρχιμανδρίτη»
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη για διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία -όπως ο ίδιος σημειώνει στην ανακοίνωσή του- διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε σχέση με την υπόθεση των εκβιαστών.
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη για διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία -όπως ο ίδιος σημειώνει στην ανακοίνωσή του- διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε σχέση με την υπόθεση των εκβιαστών.
Η ανακοίνωση Παππά
«Η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα.
Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις.
Το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται, απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους.
Η υπόθεση πήρε την τρέχουσα εξέλιξη διότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας λειτούργησαν υποδειγματικά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, στελέχη των επιχειρήσεων του δημοσίου δε δείλιασαν και έκαναν το καθήκον τους.
Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν εκβιάσει στελέχη επιχειρήσεων του δημοσίου προκειμένου να καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην κρατική διαφήμιση με την ταυτόχρονη απειλή, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβαίνουν σε αρνητικά δημοσιεύματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και μελών της κυβέρνησης.
Ενώπιον άλλων παράλληλων νομοθετικών και νομικών εξελίξεων και υποθέσεων, κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν.
Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των –κατά τη δική τους φαντασία- σαλονιών.
Οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό μου συνεχίζεται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες.
Αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο.
Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442