
Εύκολα η Μ.Γιουνάιτεντ στους «8» και… τώρα Γουέστ Χαμ
Εύκολη πρόκριση, όπως αναμενόταν, στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο χρονικά ματς του 5ου γύρου. Η ομάδα του Φαν Γκάαλ επικράτησε με 3-0 στο «Γκρινχάους Μίντοου» επί της Σριούσμπερι (ομάδα της League 1) και στην επόμενη φάση θα συναντηθεί με την Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ», οπότε έχει την ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά.
Εύκολη πρόκριση, όπως αναμενόταν, στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο χρονικά ματς του 5ου γύρου.
Η ομάδα του Φαν Γκάαλ επικράτησε με 3-0 στο «Γκρινχάους Μίντοου» επί της Σριούσμπερι (ομάδα της League 1) και στην επόμενη φάση θα συναντηθεί με την Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ», οπότε έχει την ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά.
Ο Σμόλινγκ στο 37΄, ο Μάτα στο 45΄+2 και ο Λίνγκαρντ στο 61΄ ήταν οι σκόρερ των «κόκκινων διάβολων».
Σε αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Αρσεναλ-Χαλ 0-0
Ρέντινγκ-Γουέστ Μπρομ 3-1
Γουότφορντ-Λιντς 1-0
Μπόρνμουθ-Εβερτον 0-2
Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ 1-5
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 0-1
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 5-1
Σριούσμπερι-Μάντσεστερ Γ. 0-3
Tα ζευγάρια των προημιτελικών (11-14 Μαρτίου), όπως προέκυψαν από την χθεσινή κλήρωση :
Ρέντινγκ-Κρίσταλ Πάλας
Έβερτον-Τσέλσι
Άρσεναλ ή Χαλ-Γουότφορντ
Μάντσεστερ Γ.-Γουέστ Χαμ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Δώρο Δαναών
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου




