
Ανάκληση για 160 Peugeot 308 στην ελληνική αγορά
Ενδεχόμενη κατασκευαστική αστοχία στις κλειδαριές ορισμένων από τα προς ανάκληση αυτοκίνητα οδηγεί 160 Peugeot 308, για έλεγχο στα συνεργεία.
Στην ανάκληση Peugeot 308 (Τ9) προχωρά η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.
Η ανάκληση αφορά 160 αυτοκίνητα, παραγωγής από 24/07/2015 έως 12/11/2015, στα οποία ένας περιορισμένος αριθμός κλειδαριών στις πόρτες υπάρχει πιθανότητα να μην είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Peugeot σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και, αν χρειάζεται, οι απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 670036.
auto.in.gr
- «Κόλαση» στην Γαλλία – Έγιναν στάχτη 10.000 στρέμματα δάσους κοντά στο Παρίσι σε 24 ώρες [βίντεο]
- ΚΚΕ: Καθρέπτης της «ανάπτυξής τους» η Δυτική Αττική
- Έρνο Ρούμπικ, o άνθρωπος πίσω από το πολύχρωμο παζλ
- «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση των κατηγορουμένων για τη Μαρφίν» λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης συνέλαβαν τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ – Φέρεται ότι συνεργαζόταν με το Ισραήλ
- «Δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι για τον ημιτελικό του Μουντιάλ

