Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος ανακοίνωσε δύο νέες συνεργασίες, που προσθέτουν στη γκάμα των ηλεκτρονικών προϊόντων που διαθέτει την πλήρη γκάμα των τηλεοράσεων LED της JVC καθώς και τα smartphone της Huawei.

Μέσω της συνεργασίας με τη μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών JVC, η Κωτσόβολος διαθέτει πλέον μία πλήρη γκάμα LED τηλεοράσεων, όλων των ιντσών, ακόμα και σε ανάλυση εικόνας Ultra High Definition (http://goo.gl/2P2b7F), τόσο στα καταστήματα ανά την Ελλάδα, όσο και στο online κατάστημα www.kotsovolos.gr. Όπως τονίζει η Κωτσόβολος, η JVC, κατασκευάζει εξαιρετικές τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας που διατίθενται «σε ανταγωνιστική τιμή».

Η συνεργασία με τη Huawei φέρνει στην Κωτσόβολος όλα τα νεότερα smartphone της εταιρείας (http://goo.gl/r7SAJb). Ανάμεσα στα νεότερα μοντέλα της Huawei, επισημαίνεται η διάθεση του Huawei P8 Lite (http://goo.gl/vXkXVE), που θα διατεθεί «στην προσιτή τιμή των €199!».

Τέλος, η εταιρεία αναφέρεται στο «αξεπέραστο πακέτο after-sales υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών της Κωτσόβολος», ως προστιθέμενη αξία σε κάθε προϊόν.

In.gr Τεχνολογία