Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για το οσκαρικό «Spotlight»

Κερδίστε προσκλήσεις για το οσκαρικό «Spotlight»

Η πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight, της εφημερίδας Boston Globe που αποκάλυψε σκάνδαλο παιδεραστίας από ιερείς στη Βοστώνη. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις ΗΠΑ αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να […]

Η πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight, της εφημερίδας Boston Globe που αποκάλυψε σκάνδαλο παιδεραστίας από ιερείς στη Βοστώνη.

Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις ΗΠΑ αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες από καθολικούς ιερείς, οι οποίοι δεν τιμωρούνταν.

Μάικλ Κίτον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Ράφαλο και Μπράιαν ντ’Άρσι Τζέιμς πρωταγωνιστούν στην ταινία ως μέλη της ομάδας του Spotlight.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Δαναό (Λ.Κηφισίας 109, μετρό Πανόρμου). Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Η ταινία «Spotlight» θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 25 Φεβρουαρίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024