Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνελήφθη ο δράστης τής εν ψυχρώ δολοφονίας 48χρονου στον Πύργο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Κυριακής ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας 48χρονου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Πύργο. Tο θύμα δέχτηκε απρόκλητα πέντε χτυπήματα με μαχαίρι στην πλάτη, στη μέση του δρόμου, μόλις βγήκε από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Κυριακής ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας 48χρονου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Πύργο.

Πρόκειται για γείτονα του θύματος, ο οποίος -όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ- φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο συλληφθείς δεν δίνει καμία λογικοφανή εξήγηση για την πράξη του, απλά υποστήριξε ότι είχε πει στο θύμα να μην παρκάρει κάτω από το σπίτι του. Ωστόσο, την ημέρα του φονικού ο άτυχος 48χρονος είχε παρκάρει πιο μακριά το αυτοκίνητό του.

Το θύμα, πατέρας τριών παιδιών, δέχτηκε απρόκλητα πέντε χτυπήματα με μαχαίρι στην πλάτη, στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των περαστικών, μόλις βγήκε από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί από άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, να κινείται πεζός σε αγροτικό δρόμο, στη θέση Κολιρέικες παράγκες του Πύργου, όπου και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν κυνηγετική καραμπίνα, 14 κυνηγετικά φυσίγγια, δερμάτινη θήκη μαχαιριού τριάντα εκατοστών και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Βαρβάσαινας Ηλείας το αυτοκίνητο με το οποίο ο δράστης διέφυγε. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατά την ανθρωποκτονία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024