Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πογέτ: «Τέτοιοι αγώνες είναι για άντρες»

Πογέτ: «Τέτοιοι αγώνες είναι για άντρες»

Στη σημασία που έχει η ψυχολογία ενόψει ενός σπουδαίου ντέρμπι στάθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις του στη NOVA. Ο προπονητής της ΑΕΚ, 24 ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζει πως ο στόχος της ομάδας του είναι «... να κάνουμε το παιχνίδι μας για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα τους νικήσει φέτος. Πιστεύω ότι ο βαθμολογικός πίνακας συνήθως δεν λέει ψέματα. Οι ομάδες που είναι κάτω απ' τον πρώτο θέλουν πάντα να τον νικήσουν κι έτσι κι εμείς θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε».

Στη σημασία που έχει η ψυχολογία ενόψει ενός σπουδαίου ντέρμπι στάθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις του στη NOVA.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, 24 ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζει πως ο στόχος της ομάδας του είναι «… να κάνουμε το παιχνίδι μας για να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα τους νικήσει φέτος. Πιστεύω ότι ο βαθμολογικός πίνακας συνήθως δεν λέει ψέματα. Οι ομάδες που είναι κάτω απ’ τον πρώτο θέλουν πάντα να τον νικήσουν κι έτσι κι εμείς θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να νικήσουμε».

Τα ντέρμπι είναι για… άντρες, όμως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κίνητρο, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Συμφωνώ με την άποψη ότι τέτοιοι αγώνες είναι για άντρες. Νομίζω όμως ότι τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να είναι έτοιμοι μέσα στο παιχνίδι. Τώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα το τι θα βγει εξαρτάται και από τη μέρα.

Το θέμα νοοτροπίας όμως και το πως θα μπουν οι παίκτες στο γήπεδο γι’ αυτό το ματς δεν χρειάζεται να το ενισχύσουμε, γιατί όλοι περιμένουν πως και πως να παίξουν σε μια τέτοια αναμέτρηση».

Επίσης, αφού διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν ιδιαίτερες αλλαγές όσον αφορά το αρχικό σχήμα, μίλησε και για την παρουσία του κόσμου:

«Ίσως υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται τα συμβόλαια ή τα αυτοκίνητα ή τα σπίτια. Οι επαγγελματίες όμως ποδοσφαιριστές ζουν για τέτοια παιχνίδια. Μας δίνει μεγάλη χαρά ο κόσμος που θα έρθει για να μας στηρίξει και θέλουμε να του πούμε ότι αυτοί που θα παίξουν θα θέλουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024