Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιωμένο ανδρόγυνο έδωσε τα κλειδιά του ΙΧ στην 9χρονη κόρη

Πιωμένο ανδρόγυνο έδωσε τα κλειδιά του ΙΧ στην 9χρονη κόρη

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας είναι σαφής: Πρώτον, κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση δεν συνδυάζονται και, δεύτερον, η οδήγηση επιτρέπεται από μία συγκριμένη ηλικία και άνω. Τους δύο κανόνες φαίνεται πως μπέρδεψαν ένας 36χρονος και μία 32χρονη στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, οι οποίοι έδωσαν στην ...9χρονη κόρη τους τα κλειδιά του αυτοκινήτου γιατί οι ίδιοι ήταν τύφλα!

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας είναι σαφής: Πρώτον, κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση δεν συνδυάζονται και, δεύτερον, η οδήγηση επιτρέπεται από μία συγκριμένη ηλικία και άνω.

Τους δύο κανόνες φαίνεται πως μπέρδεψαν ο 36χρονος Τζέισον Ροθ και η 32χρονη σύζυγός του Αμάντα Έγκερτ στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, οι οποίοι έδωσαν στην …9χρονη κόρη τους τα κλειδιά του αυτοκινήτου γιατί οι ίδιοι ήταν τύφλα!

Σύμφωνα με το Yahoo, το περιστατικό σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου στην κομητεία Πολκ και έγινε γνωστό όταν ο σερίφης του τοπικού αστυνομικού τμήματος ενημερώθηκε πως στους δρόμους της πόλης κυκλοφορούσε ένας «επικίνδυνος» οδηγός.

Το κορίτσι φυσικά δεν μπορούσε να οδηγήσει και μετά από μία τρελή πορεία το ΙΧ ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν έκπληκτοι ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν ένα παιδί.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ένα βρέφος 11 μηνών. Εναντίον του ζευγαριού ασκήθηκαν διώξεις για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024