Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλιάτσικας-Μπλε-Εκείνος & Εκείνος live στο Γκάζι

Πλιάτσικας-Μπλε-Εκείνος & Εκείνος live στο Γκάζι

«Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου «Ένας ολοκαίνουριος κόσμος», που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενα […]

«Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου «Ένας ολοκαίνουριος κόσμος», που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι το 2017 (να είμαστε καλά) που συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που όλα ξεκίνησαν στην ψυχή μου κι αργότερα τα μοιράστηκα με τόσους άλλους, θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή παρέα με τον Μάνο και τον Μπάμπη ονομάσαμε: Το Rock της Δυτικής όχθης!

»Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια του Χάρη, του Πάνου, του Παύλου, του Βασίλη, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 αλλά αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με Photoshop για να υπάρχει, κατέληξε σήμερα να είναι Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος όπως κι ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ».

Φίλιππος Πλιάτσικας, in.gr 12/2015

Επόμενος σταθμός του μουσικού αυτού ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό ο Φίλιππος Πλιάτσικας, είναι η σκηνή του Gazi Live, όπου θα βρεθεί για να αφηγηθεί στις ιστορίες από το Rock της Δυτικής Όχθης, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Καλεσμένοι του στη σκηνή, δυο γνωστά -και με μακρά πορεία συγκροτήματα- οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.

Το πρόγραμμα της συναυλίας διαμορφώνουν διαχρονικές επιτυχίες του Φίλιππου Πλιάτσικα τόσο από την προσωπική του διαδρομή όσο και από την συνεργασία του με τους Πυξ Λαξ, με τραγούδια όπως: Ποιος έχει λόγο στην Αγάπη, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, Μοναξιά μου όλα, Που να πάμε, Πόλη χιόνι, Έπαψες αγάπη να θυμίζεις, κ.α.

Info
Gazi Live, Ιερά Οδός 11, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 23:00
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185040

Τιμή απλής φιάλης: Α’ Ζώνη: 140 €, Β’ Ζώνη: 125 / 4 άτομα
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70 € / 2 άτομα
Είσοδος με ποτό: 15 €
Τιμή προπώλησης: 12 € – viva.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024