Με τη «Λεωφόρο Πατησίων» ταξιδεύει στο NISI MASA ο Θ.Νεοφώτιστος
Με το νέο του πρότζεκτ «Λεωφόρος Πατησίων» ταξιδεύει στην διοργάνωση NISI MASA European Short Pitch ESP 2016 ο σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος («Προσευχή»). Η διοργάνωση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς προώθησης νέων, φερέλπιδων...
Με το νέο του πρότζεκτ «Λεωφόρος Πατησίων» ταξιδεύει στην διοργάνωση NISI MASA European Short Pitch ESP 2016 ο σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος («Προσευχή»). Η διοργάνωση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς προώθησης νέων, φερέλπιδων Ευρωπαίων δημιουργών και των μικρού μήκους έργων τους.
Στο NISI MASA θα συμμετάσχει και ο σκηνοθέτης Αριστοτέλης Μαραγκός με το animation «Kafka’s Collection of Porn». Οι δυο δημιουργοί βρέθηκαν αρχικά (11-17/01/2016) στο Βίλνιους της Λιθουανίας και σε δεύτερο χρόνο (2-6/03/2016) θα βρεθούν στο Λουξεμβούργο, όπου θα έχουν την ευκαιρία, ανάμεσα στα 20 καλύτερα σενάρια μικρού μήκους ταινιών της Ευρώπης, να αναπτύξουν τα σχέδια τους με σημαντικούς ανθρώπους του κινηματογραφικού χώρου.
H «Λεωφόρος Πατησίων», είναι μία μικρού μήκους ταινία μυθοπλασίας, τοποθετημένη στην καρδιά της Αθήνας. Σε μία λεωφόρο που κάποτε ήταν λαμπερή και πλούσια ενώ τώρα, όπως η Κατερίνα που την διασχίζει με μανία για να πετύχει το όνειρό της, είναι ένας δρόμος που δείχνει το πρόσωπο της Ελλάδας του 2016.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας