Ρήξη έσω πλαγίου υπέστη ο Τριανταφυλλόπουλος
Ατυχος στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης απ΄τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Παναρκαδικό και για την αποθεραπεία του θα απαιτηθεί περίπου ένας μήνας.
Ατυχος στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης απ΄τον Παναθηναϊκό.
Ο νεαρός άσος, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Παναρκαδικό και για την αποθεραπεία του θα απαιτηθεί περίπου ένας μήνας.
Ο 22χρονος αμυντικός, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ενώ αύριο το πρωϊ (11:00) ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 19:30) για την 22η ημέρα της Super League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
- Στον αστερισμό του Ζότα Σίλβα (vid)
- «Αυτή είναι η τελική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Βινίσιους»
- Super League: Η μέρα και η ώρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442