Ατυχος στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης απ΄τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Παναρκαδικό και για την αποθεραπεία του θα απαιτηθεί περίπου ένας μήνας.
Ατυχος στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης απ΄τον Παναθηναϊκό.
Ο νεαρός άσος, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Παναρκαδικό και για την αποθεραπεία του θα απαιτηθεί περίπου ένας μήνας.
Ο 22χρονος αμυντικός, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ενώ αύριο το πρωϊ (11:00) ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 19:30) για την 22η ημέρα της Super League.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»