Συλλήψεις και προσαγωγές για την επίθεση κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Σε έξι συλλήψεις και 16 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε εναντίον δύο διμοιριών των ΜΑΤ, το βράδυ του Σαββάτου κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Σε έξι συλλήψεις και 16 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε εναντίον δύο διμοιριών των ΜΑΤ, το βράδυ του Σαββάτου κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Οι συλληφθέντες, τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί, οδηγούνται την Κυριακή στον εισαγγελέα, ενώ οι προσαχθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιούδας: Και απελθών απήγξατο…
- Απόφαση-ορόσημο για τα «αστέρια» των ξενοδοχείων στη Booking.com
- Πώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής μπορεί να περνούν από γενιά σε γενιά
- Δένδιας: Στη νέα εποχή των τεράστιων προκλήσεων μοναδικό κριτήριο είναι ο ρόλος της ισχύος
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)























![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442