Κινητοποίηση «ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης»
Κινητοποίηση «ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης και στην Ευρώπη-φρούριο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ειδομένη, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας δράσεων ενάντια στα σύνορα.
Κινητοποίηση «ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης και στην Ευρώπη-φρούριο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ειδομένη, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας δράσεων ενάντια στα σύνορα.
Την κινητοποίηση οργάνωσε το Συντονιστικό ενάντια στο φράχτη του Έβρου, μέλη του οποίου έφτασαν στην περιοχή με λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα.
Κρατώντας πανό που έγραφε «Ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο να γκρεμίσουμε σύνορα και φράχτες», οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι τη γέφυρα του Αξιού (κοντά στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής προσφύγων της Ειδομένης), όπου η Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν.
Λίγη ώρα αργότερα και αφού έμειναν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές αποχώρησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
