Χωρίς ντέρμπι, αλλά με «δοκιμασίες» για τους πρωτοπόρους
Με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών, από το πρόγραμμα της οποίας μπορεί να απουσιάζει το «μεγάλο» παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις.
Με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το προσεχές διήμερο το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών, από το πρόγραμμα της οποίας μπορεί να απουσιάζει το «μεγάλο» παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα παίξει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, την οποία θα βρει μπροστά του και την επόμενη Τετάρτη στο Κύπελλο, ενώ η Κηφισιά θα έχει δύσκολη αποστολή στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, που παίζει τα τελευταία «χαρτιά» της για την παραμονή.
Εκτός έδρας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη θα αγωνιστεί επίσης ο έτερος κάτοχος της δεύτερης θέσης, Φοίνικας Σύρου, ενώ ο ΠΑΟΚ, που συμπληρώνει την πρώτη τετράδα, έχει αποστολή στην Αλεξανδρούπολη. Στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Ορεστιάδα επιζητώντας ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, ενώ στο Βραχάτι θα παίξουν ο Παμβοχαϊκός με τον Ηρακλή.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.