Μήνυση για πλαστό λογαριασμό στο Youtube κατέθεσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών βρέθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για πλαστό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο Youtube με το όνομά του και τη φωτογραφία του.
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών βρέθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλος, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για πλαστό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο Youtube με το όνομά του και τη φωτογραφία του.
Όλη η δήλωσή του:
«Σήμερα, βρέθηκα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να καταθέσω μήνυση σχετικά με το ψεύτικο-πλαστό λογαριασμό που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα youtube με το όνομά μου και τη φωτογραφία μου.
» Τόσο αυτό το προφίλ, όσο και τα υβριστικά σχόλια από τον συγκεκριμένο λογαριασμό ουδεμία σχέση έχουν με εμένα. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442