Ο Μπερμπάτοφ έστειλε φαγητό στους οδηγούς στον Προμαχώνα
Ικανοποιημένος από την μείωση της ποινής του σε δυο αγωνιστικές, από
τρεις που ήταν, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, σε μια
κίνηση ανθρωπιάς που έκανε αίσθηση.
Ικανοποιημένος από την μείωση της ποινής του σε δυο αγωνιστικές, από τρεις που ήταν, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, σε μια κίνηση ανθρωπιάς που έκανε αίσθηση.
Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής αγόρασε και έστειλε στον Προμαχώνα, και τους εκεί μπλοκαρισμένους οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων, από την κινητοποίηση των αγροτών, 100 μερίδες φαγητού, για να τους ανακουφίσει σχετικά αφού πριν λίγες μέρες περνώντας από το μπλόκο των αγροτών, είδε την κατάσταση εκεί και την ταλαιπωρία δεκάδων οδηγών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην κινητοποίηση που εξακολουθεί να ισχύει.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.