Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016» ανακοίνωσε σήμερα ότι πωλήθηκε το 75% των εισιτηρίων που διατέθηκαν για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού στον κόσμο. Συνολικά, ως τώρα διατέθηκαν 2,75 εκατομμύρια εισιτήρια για τα 42 αθλήματα που θα διεξαχθούν από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου 2016. Τη μεγαλύτερη ζήτηση εμφάνισαν τα εισιτήρια για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το στίβο. Για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, πωλήθηκαν 880.000 εισιτήρια, αριθμός που είναι μικρότερος από τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.