Νίκη της Μονακό του Ζαρντίμ με αυτογκόλ του Μοντέστο
Με νίκη της Μονακό άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Ligue 1. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μπαστιά στο «Λουϊ ΙΙ» και παραμένει στη δεύτερη θεση της βαθμολογίας. Εντονο χρώμα... Ολυμπιακού καθώς ο πρώην προπονητής των «Ερυθρολεύκων» πήρε τη νίκη, ενώ το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο πρώην σέντερ μπακ των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο. Στο βραδινό ματς αναμετρήθηκαν δύο πρώην πρωταθλήτριες. Η Μαρσέιγ (2010) επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μονπελιέ (2012) χάρη στο γκολ του Ενκουντού στο 68΄ και παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο αμέσως μετά.
Με νίκη της Μονακό άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Ligue 1. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε εύκολα 2-0 της Μπαστιά στο «Λουϊ ΙΙ» και παραμένει στη δεύτερη θεση της βαθμολογίας.
Εντονο χρώμα… Ολυμπιακού καθώς ο πρώην προπονητής των «Ερυθρολεύκων» πήρε τη νίκη, ενώ το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο πρώην σέντερ μπακ των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο.
Στο βραδινό ματς αναμετρήθηκαν δύο πρώην πρωταθλήτριες. Η Μαρσέιγ (2010) επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μονπελιέ (2012) χάρη στο γκολ του Ενκουντού στο 68΄ και παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο αμέσως μετά. Στο 69΄ αποβλήθηκε ο Τοβέν, στο ντεμπούτο του με τη Μαρσέιγ καθώς αφίχθη στη Μασαλία μόλις πριν από 48 ώρες.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών