Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλαστά τα διαβατήρια των Σλότερ και Πάνκο

Πλαστά τα διαβατήρια των Σλότερ και Πάνκο

Στο «στόχαστρο» των ισπανικών αρχών έχουν μπει οι Μάρκους Σλότερ και Άντι Πάνκο για κατοχή πλαστών διαβατηρίων, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "La Vanguardia". Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρέσβης της Ισημερινής Γουινέας έστειλε επιστολή στις αρμόδιες αρχές της Ισπανίας ότι τα διαβατήρια της χώρας του, τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι δυο παίκτες και τα οποία τους δίνουν την δυνατότητα να αγωνίζονται ως κοινοτικοί, είναι πλαστά.

Στο «στόχαστρο» των ισπανικών αρχών έχουν μπει οι Μάρκους Σλότερ και Άντι Πάνκο για κατοχή πλαστών διαβατηρίων, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρέσβης της Ισημερινής Γουινέας έστειλε επιστολή στις αρμόδιες αρχές της Ισπανίας ότι τα διαβατήρια της χώρας του, τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι δυο παίκτες και τα οποία τους δίνουν την δυνατότητα να αγωνίζονται ως κοινοτικοί, είναι πλαστά.

Ο Σλότερ, ο οποίος πλέον «βγάζει το ψωμί» του στην Τουρκία με τη φανέλα της Νταρουσάφακα, αγωνιζόταν για μια τριετία (2012-15) στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Πάνκο, ο οποίος πέρασε για λίγο και από τον Παναθηναϊκό, έχει αγωνιστεί σε πολλές ισπανικές ομάδας και μάλιστα το 2012 αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ της λίγκας ACB με την Μάλαγα.

Στο «παιχνίδι» έχει μπει και η Μπαρτσελόνα που παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής: «Μετά τα τελευταία νέα, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «La Vanguardia», αναφορικά με τη χρήση πλαστών διαβατηρίων στο Ισπανικό μπάσκετ, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την έκπληξη και την ανησυχία της για το γεγονός, το οποίο εφόσον αποδειχθεί αληθές, θα σημαίνει προσβολή του υγιούς ανταγωνισμού.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις σημερινές καταγγελίες, η διοίκηση του συλλόγου έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα να πάρει άδεια ώστε η Μπαρτσελόνα να δώσει το παρών στη δίκη της υπόθεσης, από τη στιγμή που υπάρχει άμεσο έννομο συμφέρον.

Η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει, εφόσον αυτές οι κατηγορίες επιβεβαιωθούν, πως αυτό θα συνεπάγεται άμεσα μία σειρά από πολύ σοβαρές αγωνιστικές συνέπειες. Όλα αυτά θα γίνουν ανεξάρτητα από τις λογικές ενέργειες που πρέπει να κάνει η ισπανική λίγκα και τα υπόλοιπα σωματεία που έχουν ζημιωθεί σύμφωνα με τις κατηγορίες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024