Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύλληψη «Ελ Τσάπο»: Ο εισαγγελέας καλεί την ηθοποιό Κέιτ ντελ Καστίγιο

Σύλληψη «Ελ Τσάπο»: Ο εισαγγελέας καλεί την ηθοποιό Κέιτ ντελ Καστίγιο

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός Κέιτ ντελ Καστίγιο, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της σύλληψης του βαρώνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο». Η ηθοποιός φέρεται να βοήθησε για τη «μοιραία» συνέντευξη που πήρε ο Σον Πεν από τον καταζητούμενο.

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός Κέιτ ντελ Καστίγιο, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της σύλληψης του βαρώνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο».

Η ηθοποιός φέρεται να μεσολάβησε για τη συνέντευξη που πήρε ο αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν από τον καταζητούμενο και η οποία βοήθησε στη σύλληψή του.

Ο 58χρονος μεξικανός καταζητούμενος συνελήφθη στις 8 Ιανουαρίου μετά από έρευνες 6 μηνών. Είχε δραπετεύσει από φυλακή υψίστης ασφαλείας, μέσω τούνελ.

Πλέον είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαδικασία που όπως όλοι εκτιμούν μπορεί να κρατήσει και έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι μεξικανικές αρχές έχουν πάντως διαβεβαιώσει τόσο την Καστίγιο όσο και τον Σον Πεν ότι δεν τους αντιμετωπίζουν ως συνεργούς, αλλά θέλουν απλώς να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνάντηση και η συνέντευξη του «Ελ Τσάπο» με τον αμερικανό αστέρα.

Η συνέντευξη είχε δοθεί στον διάσημο ηθοποιό για λογαριασμό του περιοδικού Rolling Stone και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη σύλληψη.

Διαβάστε επίσης:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024