Ο Απόλλωνας πέρασε σαν… καταιγίδα από την Καρδίτσα
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Απόλλωνας στην Καρδίτσα, όπου επιβλήθηκε με 3-1 της τοπικής Αναγέννησης στην «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Απόλλωνας στην Καρδίτσα, όπου επιβλήθηκε με 3-1 της τοπικής Αναγέννησης στην «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Μετά την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα την περασμένη Δευτέρα η «ελαφρά ταξιαρχία» συνήλθε γρήγορα και με σκόρερ τους Βάντερσον (5′), Δεληζήση (14′) και Τζιόρα (69′) έφυγε από την θεσσαλική πόλη με το πολύτιμο «τρίποντο» και μάλιστα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την καταρρακτώδη βροχή.
Το «γκολ της τιμής» για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 74′ ο Τσιλούλης.
Το πρόγραμμα (δείτε την περιγραφή στα links μέσω του flnews.gr):
Αφού δημιουργήθηκε σούσουρο για την… αργοπορία των ορισμών, τελικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (14/5) λίγο πριν τις 18:00. Το δεύτερο φάουλ Λανουά στα πλέι οφ της Super Legaue
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ και θα δώσει να βρεθεί σε ένα ακόμη Final Four Champions League – Φιλοδοξεί να μιμηθεί το κατόρθωμα των αντρών, αλλά και της ομάδας μπάσκετ