
Ο Σπαλέτι και επίσημα προπονητής της Ρόμα για 18 μήνες
O Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα, όπως αποφασίστηκε μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Τέημς Παλότα στο Μαϊάμι.
O Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα, όπως αποφασίστηκε μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Τέημς Παλότα στο Μαϊάμι.
Συμβόλαιο 18 μηνών (με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμα) για τον Ιταλός προπονητή, που είχε καθίσει στον πάγκο της Ρόμα από το 2005 έως το 2009.
Ετσι τελειώνει μετά 2 χρόνια και 6 μήνες η διαδρομή του Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο των “Τζαλορόσι”, ως συνέπεια της μίας νίκης στα δέκα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος .
Την Πέμπτη ο προπονητής από την Τοσκάνη, αναμένατι να κάνει την πρώτη του προπόνηση στην Τριγκορία, μετά 6,5 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H μάχη για την παραμονή στη Super League ξεκίνησε με… μπουρλότο
- Οι 4 βασιλικές τιάρες της Βρετανίας που θεωρούνται «γρουσούζικες και καταραμένες»
- Τι λέει ο 59ρονος που έπεσε θύμα απάτης και του έκλεψαν δύο πλάκες χρυσού – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οχρίδα – Ολυμπιακός 25-24: «Λύγισαν» και αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι»
- Πόσο ασφαλής είναι η ψηφιακή αποθήκευση δεδομένων – Τι να προσέξετε
- Στην σύγχρονη αγορά εργασίας δεν αρκεί να είσαι καλός – Πρέπει να είσαι τέλειος…




