
Θεοδωράκης: Αναζητούμε συμμαχίες στη βάση των μεγάλων αλλαγών στη χώρα
Το Ποτάμι αναζητά συμμάχους για την ανατροπή του παλιού συστήματος, που έφερε την κρίση, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για το νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Το Ποτάμι αναζητά συμμάχους για την ανατροπή του παλιού συστήματος, που έφερε την κρίση, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για το νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
«Οι συμμαχίες αυτές θα πρέπει να γίνουν στη βάση των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα», υπογράμμισε και απευθυνόμενος στα άλλα κόμματα είπε:
«Αναζητάμε συμμάχους για να ανατρέψουμε το παλιό πολιτικό σύστημα που έφερε την κρίση και συντηρεί την κρίση» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.
«Είναι έτοιμοι για ένα νέο εκλογικό νόμο απ’ αυτή τη Βουλή; Είναι έτοιμοι να μιλήσουμε για το κομματικό κράτος; Να κόψουμε τις σπατάλες για να μπορέσουμε να κόψουμε τους φόρους; Να αρχίσει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων; Να δούμε τους τρόπους, τους συγκεκριμένους και τολμηρούς, που θα χτυπήσουμε τη διαφθορά σ’ αυτή τη χώρα -τη μικρή και τη μεγάλη; Εμείς σαν Ποτάμι είμαστε έτοιμοι και ελπίζω ότι θα μπορέσω να κάνω αυτή την κουβέντα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως θα θέλαμε να είχε συμμετάσχει σ’ αυτή την κουβέντα και ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καραγεωργοπούλου για Κωνσταντοπούλου: Είπε ότι έχω κλεμμένη έδρα, ο σύντροφός της πήρε έδρα ενώ δεν είχε δικαίωμα
- Ο Μερτς απορρίπτει το κοινό ευρωπαϊκό χρέος: Μέτωπο με Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα για τα ευρωομόλογα
- Σοβαρό τροχαίο με τροχόσπιτο στην Ιόνια Οδό – Απεγκλωβίστηκε τετραμελής οικογένεια Γάλλων – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
- Προς συμφωνία για διετές συμβόλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κάρικ (pic)
- «Της αρέσουν οι ένστολοι» – Οι προκλητικοί ισχυρισμοί των αστυνομικών στη δίκη για τον βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Πληθωρισμός: Από τις Βρυξέλλες έως την Αθήνα – Οι πιέσεις προμηνύουν εξελίξεις



