Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρενίτιδα στις ΗΠΑ για το τζάκποτ-ρεκόρ των 1,3 δισ. δολαρίων στη λοταρία

Φρενίτιδα στις ΗΠΑ για το τζάκποτ-ρεκόρ των 1,3 δισ. δολαρίων στη λοταρία

Ουρές κάνουν οι Αμερικανοί για να παίξουν Powerball -λοταρία σαν το ελληνικό Τζόκερ- που πλέον, με το νέο τζάκποτ, μοιράζει το δυσθεώρητο ποσό του 1,3 δισ. δολαρίων. Πρόκειται για το ρεκόρ σε οποιαδήποτε λοταρία στις ΗΠΑ και έχει κάνει ακόμη και πολίτες που κανονικά «σνομπάρουν» το παιχνίδι να... κάνουν μία εξαίρεση και να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Ουρές κάνουν οι Αμερικανοί για να παίξουν Powerball -λοταρία σαν το ελληνικό Τζόκερ- που πλέον, με το νέο τζάκποτ, μοιράζει το δυσθεώρητο ποσό του 1,3 δισ. δολαρίων.

Πρόκειται για το ρεκόρ σε οποιαδήποτε λοταρία στις ΗΠΑ και έχει κάνει ακόμη και πολίτες που κανονικά «σνομπάρουν» το παιχνίδι να… κάνουν μία εξαίρεση και να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Το ποσό του τζακποτ είχε ήδη «σκαρφαλώσει» το Σάββατο στα 950 εκατ. δολάρια. Οι ουρές πριν την προηγούμενη κλήρωση ήταν ανάλογες του ποσού.

Η κλήρωση το βράδυ του Σαββάτου στην Φλόριντα έβγαλε τους αριθμούς 32, 16, 19, 57, 34 με αριθμό Powerball το «γούρικο» 13: Η κλήρωση ήταν για άλλη μία φορά άκαρπη και το ποσό σκαρφάλωσε σε τρελά επίπεδα.

«Δεν υπάρχει νικητής στο τζακποτ του Powerball απόψε. Επίσημα πλέον αναζητάμε έναν δισεκατομμυριούχο (1,3 δισ. δολάρια)», έγραψε στο Twitter το γραφείο διοργάνωσης στην περιφέρεια της Κολούμπια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024