
Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στο διάστημα αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο.
Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στο διάστημα αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τετάρτη και Πέμπτη προβλέπονται επίσης ενισχυμένοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα και 9 μποφόρ στα πελάγη.
Παράλληλα, αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου (υψόμετρο πάνω από τα 900 μέτρα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σποτ του ΠΑΣΟΚ: Ελλάδα 2.0 και Ταμείο Ανάκαμψης – Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία αντιμετώπισης της λειψυδρίας
- Πώς αυτά τα πλάσματα του βυθού ζουν χωρίς τροφή για χρόνια
- Ντέιβι Τσέις: Από επιπλοκές του AIDS ο θάνατος της «Σαμάρα» του The Ring
- Super League: Εγκρίθηκε η εισήγηση για αύξηση των μη κοινοτικών παικτών σε έξι
- Επανεκκίνηση του ορεινού όγκου Γρεβενών
- Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει ρολά – Αναγκαία η σύγκλιση προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων

